Σε αναστάσιμη ατμόσφαιρα και με την δέουσα λαμπρότητα τελέστηκε το εσπέρας της Κυριακής του Πάσχα, 5 Μαΐου 2024, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη σεπτή μνήμη του Αγίου ένδοξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στον φερώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Ηράκλειο Αττικής.
Στον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, πλαισιωμένος από κληρικούς της Ιεράς Μητρόπολης.
Στο κήρυγμα του ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στον θαυμαστό βίο του πλέον λαοφιλή Αγίου Γεωργίου, ο οποίος, μιμούμενος το πάθος του Αναστάντος Χριστού αποτελεί τη δόξα των Μαρτύρων και το καύχημα των Αγίων της Εκκλησίας μας.
Μετά το πέρας της Πανηγυρικού Εσπερινού ο Μητροπολίτης απηύθυνε προς τους πιστούς τον αναστάσιμο χαιρετισμό «Χριστός Ανέστη» και τις πασχαλιές εόρτιες ευχές του.