Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ταυτότητα

Το OrthodoxTimes.gr αποτελεί την εξέλιξη της επιτυχημένης προσπάθειας που ξεκίνησε το 2018 με την αγγλόφωνη διαδικτυακή ενημερωτική πύλη OrthodoxTimes.com.

Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη για περισσότερη, πληρέστερη και ουσιαστική ενημέρωση σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στον Ορθόδοξο κόσμο, το OrthodoxTimes.gr δίνει το δικό του στίγμα στην έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση του ελληνικού κοινού.

Το OrthodoxTimes.gr είναι ένας ανεξάρτητος ιστότοπος ειδήσεων. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με την Ορθοδοξία και τον Χριστιανισμό, την κοινωνία, την πολιτική και τη διπλωματία.

Μακριά από μονοδιάστατες προσεγγίσεις, στόχος των OrthodoxTimes είναι να παρακολουθεί την επικαιρότητα και να φιλοξενεί απόψεις, προάγοντας την ελευθερία του Τύπου και εστιάζοντας στο ευαίσθητο πεδίο της θρησκευτικής πίστης.

Στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τις Η.Π.Α., την Αυστραλία και όπου υπάρχουν Χριστιανοί, το OrthodoxTimes.gr είναι εκεί παρακολουθώντας και καλύπτοντας την ειδησεογραφία.

Η συντακτική ομάδα των OrthodoxTimes.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, μέλη δημοσιογραφικών ενώσεων, αρθρογράφους με επαγγελματική εμπειρία και γνώση του χώρου και Καθηγητές Πανεπιστημίων.

Το OrthodoxTimes.gr είναι δε εγγεγραμμένο μέλος στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης της Ελλάδος.

OrthodoxTimes.gr

Γενική Διεύθυνση: Έφη Ευθυμίου (e.efthimiou@orthodoxtimes.com)