Ο Μητροπολίτης Θηβών στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Βαγίων

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα μνήμης του Αγίου Πολυκάρπου Επισκόπου Σμύρνης, ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία και ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Βαγίων.

Ο Μητροπολίτης στο λόγο του αναφέρθηκε στο βίο του Αγίου Πολυκάρπου και στη μεγάλη του πίστη στον Θεό και ευχήθηκε στον εφημέριο του Ναού Αρχιμ. π. Πολύκαρπο Καραμαρούδη για την ονομαστική του εορτή. Επίσης, ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε και τον αναρρύοντα Εφημέριο της άλλης ενορίας των Βαγίων, του Αγίου Αθανασίου, Αρχιμ. π. Μελέτιο Βαδραχάνη και του ευχήθηκε καλή ανάρρωση.

Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου τον Μητροπολίτη επισκέφθηκαν, στο γραφείο του στη Λιβαδειά, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Π. Αγνιάδης, καθώς και ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βοιωτίας κ. Αρμένης, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του. Ο Μητροπολίτης συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας που έχει αναλάβει την Προεδρία των Επιμελητηρίων της Στερεάς Ελλάδας εκφράζοντας την ελπίδα να συμβάλλει στην ανάπτυξή της, καθώς και με τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής στον οποίο ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του.