«Κυριακή της Ορθοδοξίας – Η Δόξα της Ορθοδοξίας δια του Ελληνορθόδοξου πνεύματος»

Το «Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» διοργανώνει Διαδικτυακή Επιστημονική Εσπερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 20 Μαρτίου 2021, ημέρα Σάββατο, παραμονή της Κυριακής της Ορθοδοξίας, και ώρα 18:00 μ.μ., μέσω του συνδέσμου σύνδεσμο: https://www.gotomeet.me/inraweb/kiriakiorthodoxias.

Η Οργανωτική- τεχνική επιτροπή της πιστημονική Εσπερίδας, αποτελείται από τον π. Χρήστο Καρακούδη, Ιεροδιάκονο της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως, τον κ. Ηλία Δ. Μογλενίδη, Υποψ. Δρ., Δ/ντή Βιβλιοθήκης Ι.Ε.Θ.Π., τον κ. Κυριάκο Μωϋσίδη, Υποψ. Δρ., Δ/ντή Ηλεκτρονικών Ι.Ε.Θ.Π. και τον κ. Αθανάσιο Γ. Ν. Λόη, Φοιτ. Νομικής Βελιγραδίου-Θεολογίας Ε.Κ.Π.Α., Δ/ντης Ηλεκτρονικών Ι.Ε.Θ.Π. Πάτρας.

Το πρόγραμμα της εσπερίδας έχει ως εξής:

18:00 Έναρξη Διαδικτυακής Επιστημονικής Ημερίδος
Παρουσίαση – Συντονισμός:
Γεώργιος-Νεκτάριος Λόης, Καθηγητής Πανεπιστημίου

Προσλαλιές – Χαιρετισμούς  θα απευθύνουν ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας και η κυρία Σταύρου Καλαφάτη, ΥΜΑΘ, με Κεντρικό Ομιλητή τον κ. Αθανάσιο Αν. Αγγελόπουλο, Καθηγητή Πανεπιστημίου, Δ/νων Σύμβουλο Ι.Ε.Θ.Π., ο  οποίος θα να αναπτύξει το Θέμα: «Ο Κόσμος της Ορθοδοξίας χθες σήμερα και αύριο».

Πέρας Εκδηλώσεως
Κατακλείδα: Σεβ. Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.