• Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
No Result
View All Result
NEWSLETTER
Orthodox Times
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
      • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ
      • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
      • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
        • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
      • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ
      • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
      • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
        • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
No Result
View All Result
Orthodox Times
No Result
View All Result

“Γκρίνια” του Ιεροσολύμων στον Αρχιεπίσκοπο για την τέλεση Θείας Λειτουργίας στη Μονή Σινά από τον Μεσογαίας

Ιαν 21, 2023 | 09:36
in Carousel Πρωτοσέλιδο, ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
“Γκρίνια” του Ιεροσολύμων στον Αρχιεπίσκοπο για την τέλεση Θείας Λειτουργίας στη Μονή Σινά από τον Μεσογαίας

Ζήτημα κανονικής τάξης θέτει ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, με αφορμή την τέλεση Θείας Λειτουργίας στη Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Σινά από τον Μητροπολίτη Μεσογαίας κ. Νικόλαο.

Στην επιστολή του ο Πατριάρχης Θεόφιλος τονίζει πως “δημιουργείται πρόβλημα” καθώς δεν ενημερώθηκε το Πατριαρχείο για την πρόσκληση και την παρουσία του Μητροπολίτη της Εκκλησίας της Ελλάδος στην εν λόγω Μονή για την τέλεση Θείας Λειτουργίας.

Υπογραμμίζει ακόμη ότι κατά τη θεία λειτουργία, που έλαβε χώρα την ημέρα της εορτής της Αγίας Αικατερίνης, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας μνημόνευσε μόνο τη Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και τον Αρχιεπίσκοπο Σινά κ. Δαμιανό, χωρίς καμία μνεία του Πατριάρχη Ιεροσολύμων, “σε αντίθεση προς τη λειτουργική και κανονική τάξη που ισχύει στα Παλαίφατα Πατριαρχεία”.

“Διερωτώμεθα εάν η Αυτονομία της Μονής ή το “αδέσποτο” αυτής, όπως ισχυρίζονται οι Σιναϊτες Πατέρες, αναιρεί την τάξη των Δίπτυχων και σε ποια κανονική βάση στηρίζεται η αναίρεση αυτή”, αναφέρει με νόημα ο Πατριάρχης Θεόφιλος στην επιστολή του προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών.

Καλεί τέλος τον κ. Ιερώνυμο να συστήσει στους Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος, εάν επιθυμούν να λειτουργήσουν στη Μονή του Όρους Σινά, να ενημερώνουν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, καθώς “η αυτονομία της Μονής δεν αναιρεί το γεγονός ότι βρίσκεται σε κανονικό έδαφος της δικαιοδοσίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων”.

Διαβάστε την επιστολή του Πατριάρχη Ιεροσολύμων προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών

Αριθμ. Πρωτ.

788

Μακαριώτατε Αρχιεπίσκοπε Αθηνών και πάσης Ελλάδος και Πρόεδρε της Ιεράς Συνόδου της εν Ελλάδι Αγιωτάτης Εκκλησίας εν Χριστώ τω Θεώ, λίαν αγαπητέ αδελφέ και συλλειτουργέ της Ημών Μετριότητος Κύριε Ιερώνυμε. Την Υμετέραν περισπούδαστον Ημίν Μακαριότητα εν φιλήματι αγίω περιπτυσσόμενοι, ηδέως προσαγορεύομεν.

Διά των Πατριαρχικών αδελφικών Ημών Γραμμάτων τούτων επικοινωνούμεν εν τω πνεύματι της αδελφικής εν Χριστώ αγάπης μετά της Υμετέρας λίαν αγαπητής και περισπουδάστου Ημίν Μακαριότητος, αφορμήν λαμβάνοντες εκ της εφετινής εορτής της Αγίας ενδόξου μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της πανσόφου εν τη Ιερά Μονή του Θεοβαδίστου Όρους Σινά.

Ως γνωστόν, η μακραίων κανονική παράδοσις της Ορθοδόξου ημών Εκκλησίας, μαρτυρουμένη εις πλείστα κανονικά και συνοδικά έγγραφα, (π.χ. εις την Κανονικήν Επιστολήν του Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως Γενναδίου Σχολαρίου προς τον Μάξιμον Σοφιανόν Ηγούμενον της Μονής Σινά, εις τας αποφάσεις της Συνοδικής Συνελεύσεως εν Καίρω κατά το έτος 1557 υπό των Πατριαρχών Αλεξανδρείας Ιωακείμ, Αντιοχείας Ιωακείμ και Ιεροσολύμων Γερμανού, εις την απόφασιν της εν Μόσχα Ιεράς Συνόδου του έτους 1667, εις το Πατριαρχικόν Γράμμα του Οικουμενικού Πατριάρχου Μεθοδίου Γ΄), προσέτι δε και εις τας ομολογίας πίστεως, τας οποίας έδιδον και εισέτι δίδουν οι Αρχιεπίσκοποι Σιναίου ενώπιον των Πατριαρχών Ιεροσολύμων κατά την χειροτονίαν αυτών, αλλά και εις το έγκυρον Συνταγμάτιον του Πατριάρχου Ιεροσολύμων Χρυσάνθου, ορίζει την Μονήν ταύτην ούσαν εντός των ορίων της δικαιοδοσίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, απ’ αιώνων Αυτοδέσποτον, Αυτόνομον και Ανεξάρτητον, διοικουμένην υπό της Ιεράς Συνάξεως των Σιναιτών Πατέρων.

Την παράδοσιν και τάξιν ταύτην αφ’ ημερών της εκλογής Ημών εις τον Πατριαρχικόν Θρόνον και Ημείς, στοιχούντες εις τας Κανονικάς Αρχάς, τας οποίας έθεσαν οι προκάτοχοι Ημών, εν οις και ο πολύς Σιναίτης Πατριάρχης Ιεροσολύμων Νεκτάριος, εσεβάσθημεν απολύτως, άνευ παρεμβάσεώς τινος εις τα εσωτερικά, διοικητικά θέματα της Μονής ή τας εξωτερικάς δραστηριότητας αυτής.

Τούτων ούτως ακριβώς τηρουμένων, εσχάτως δημιουργείται πρόβλημα, ως μη ώφελε, εκ της μη ενημερώσεως του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων υπό των Σιναιτών Πατέρων, διά την πρόσκλησιν Ιεραρχών εξ ετέρων Εκκλησιαστικών Κλιμάτων, επί τω σκοπώ της τελεσιουργίας της Θείας Ευχαριστίας εν τη Ιερά Μονή, ιδία δε κατά την εορτήν της Αγίας Αικατερίνης. Ημείς καθ’ έκαστον έτος αποστέλλομεν αντιπροσωπείαν διά την εορτήν ταύτην, χωρίς να γνωρίζωμεν ποίους Αρχιερείς άλλων Εκκλησιών θα συναντήσωμεν εκεί, καθισταμένων ούτω των αντιπροσώπων Ημών μαρτύρων κανονικής αταξίας.

Εις την Θείαν Λειτουργίαν της εορτής της Αγίας Αικατερίνης εφέτος προέστη ο Ιερώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, άνευ οιασδήποτε γνώσεως Ημών και εμνημόνευσεν εις την Θείαν Λειτουργίαν, προφανώς εκ παρερμηνείας, την Ιεράν Σύνοδον της Εκκλησίας της Ελλάδος και τον Αρχιεπίσκοπον Σιναίου κ. Δαμιανόν, άνευ ουδεμιάς μνείας του Πατριάρχου Ιεροσολύμων, εν αντιθέσει προς την λειτουργικήν και κανονικήν τάξιν την ισχύουσαν εν τοις Παλαιφάτοις Πατριαρχείοις. Διερωτώμεθα εάν η Αυτονομία της Μονής ή το «Αδέσποτον» αυτής, ως ισχυρίζονται οι Σιναίται Πατέρες, αναιρεί την τάξιν των Διπτύχων και επί ποίας κανονικής βάσεως ερείδεται η αναίρεσις αύτη.

Γνωρίζομεν τη Υμετέρα Μακαριότητι ότι διά των ως άνω ουδαμώς εκφράζομεν πρόθεσιν καταλύσεως του «Αυτοδεσπότου» χαρακτήρος διοικήσεως της Μονής, αλλ’ αντιθέτως προτιθέμεθα, ίνα προστατεύσωμεν εν παντί το Καθεστώς αυτής εν τω πλαισίω όμως των κανονικών επιταγών των Πατέρων και των Συνόδων (35ος Αποστόλων, 2ος Β΄ Οικουμενικής, 20ος Πενθέκτης, 13ος και 22ος Αντιοχείας κ.α.), διό και παρεκαλέσαμεν τους Σιναίτας Πατέρας, ίνα τηρούν την κανονικήν τάξιν επί του προκειμένου ζητήματος προς διασφάλισιν «της ενότητος του Πνεύματος εν τω συνδέσμω της ειρήνης» (Εφ. 4,3).

Εκθέτοντες ταύτα, παρακαλούμεν την Υμετέραν Μακαριότητα, όπως συστήση εις τους Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος, οσάκις επιθυμούν να λειτουργήσουν εις την Ιεράν Μονήν Θεοβαδίστου Όρους Σινά, να ενημερώνουν το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων, καθώς πράττουν οι Αρχιερείς των λοιπών αδελφών Ορθοδόξων Εκκλησιών, διότι η Αυτονομία της Μονής δεν αναιρεί το γεγονός ότι αύτη δεν ευρίσκεται εις μετέωρόν τινα κατάστασιν αλλ’ επί κανονικού εδάφους της δικαιοδοσίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Εφ’ οις, αποδιδόντες Αυτή τον εν Κυρίω ασπασμόν από του Παναγίου και Ζωοδόχου Τάφου του Σωτήρος ημών Χριστού, διατελούμεν.

Εν τη Αγία Πόλει Ιερουσαλήμ ͵βκβʹ Δεκεμβρίου κα΄.

Της Υμετέρας Πεφιλημένης Μακαριότητος

Αγαπητός εν Χριστώ αδελφός

ΘΕΟΦΙΛΟΣ Γ΄

Πατριάρχης Ιεροσολύμων

 

Tags: Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. ΙερώνυμοςΠατριαρχείο ΙεροσολύμωνΠατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος

* Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο με αναφορά ως πηγή το orthodoxtimes.gr, με ενεργό σύνδεσμο προς την εν λόγω δημοσίευση

Ακολουθήστε το OrthodoxTimes.gr στο Google News και μάθετε όλα τα νέα για την Ορθοδοξία στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον Ορθόδοξο κόσμο, την κοινωνία και τον άνθρωπο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο OrthodoxTimes.gr


Διαβάστε Επίσης

Ο Αρχιεπίσκοπος στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου – Αγίου Πορφυρίου για την Γ’ Στάση των Χαιρετισμών
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Αρχιεπίσκοπος στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου – Αγίου Πορφυρίου για την Γ’ Στάση των Χαιρετισμών

18 Μαρτίου, 2023
Αρχιεπίσκοπος Αθηνών: Η ελπίδα μας είναι η συνεργασία και η συναλληλία
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

Αρχιεπίσκοπος Αθηνών: Η ελπίδα μας είναι η συνεργασία και η συναλληλία

17 Μαρτίου, 2023
Αρχιεπίσκοπος σε Πρόεδρο της Κύπρου: Χρειάζεται αγώνας, είμαστε σε εποχή με πολλές δυσκολίες
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

Αρχιεπίσκοπος σε Πρόεδρο της Κύπρου: Χρειάζεται αγώνας, είμαστε σε εποχή με πολλές δυσκολίες

14 Μαρτίου, 2023
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Πατριάρχη των Αρμενίων: Μας ενώνουν παρόμοιες καταστάσεις που βίωσαν οι λαοί μας
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Πατριάρχη των Αρμενίων: Μας ενώνουν παρόμοιες καταστάσεις που βίωσαν οι λαοί μας

14 Μαρτίου, 2023
Αρχιεπίσκοπος: Αυτό που μας δυσκολεύει σήμερα, είναι η παρακμή και όχι η κρίση
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

Αρχιεπίσκοπος: Αυτό που μας δυσκολεύει σήμερα, είναι η παρακμή και όχι η κρίση

14 Μαρτίου, 2023
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αθηνών με τον θρησκευτικό ηγέτη των Σιιτών του Πακιστάν
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αθηνών με τον θρησκευτικό ηγέτη των Σιιτών του Πακιστάν

8 Μαρτίου, 2023
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Post
Μητροπολίτης Σερρών: Ο Όσιος Βησσαρίων μας αποδεικνύει ότι η αγιότητα είναι υπόθεση του σήμερα

Μητροπολίτης Σερρών: Ο Όσιος Βησσαρίων μας αποδεικνύει ότι η αγιότητα είναι υπόθεση του σήμερα

Ροή Ειδήσεων

Διάτρητα τα σύνορα του Αγίου Όρος για χάρη των καταληψιών της Μ. Εσφιγμένου

Το «ευαγγέλιο» του διαβόλου για την τραγωδία στα Τέμπη

by NewsRoom
Μαρ 20, 2023 | 17:55
0

Του Αρχιμ. Βαρθολομαίου, Ηγούμενου Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Η πρόσφατη τραγωδία στα Τέμπη συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία! Να χάνονται τόσοι...

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Ας αποτίσουμε φόρο τιμής σε όλους αυτούς που θυσίασαν τη ζωή τους

Οι Εύζωνες στη Νέα Υόρκη για την παρέλαση προς τιμήν της Ελληνικής Ανεξαρτησίας

by NewsRoom
Μαρ 20, 2023 | 17:39
0

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, μετά από την παράκληση του προέδρου της παρέλασης Φιλίππου Κρίστοφερ ώστε η Αρχιεπισκοπή να...

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Ο Σταυρός του Χριστού είναι αγάπη και ελευθερία

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Ο Σταυρός του Χριστού είναι αγάπη και ελευθερία

by NewsRoom
Μαρ 20, 2023 | 17:05
0

Με τον Δ΄ Κατανυκτικό Εσπερινό και τους Χαιρετισμούς στον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα της Κυριακής...

Η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στις Βρυξέλλες

Η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στις Βρυξέλλες

by NewsRoom
Μαρ 20, 2023 | 16:49
0

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 19 Μαρτίου 2023, ο Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας προεξήρχε...

Αρχιερατικός Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ι. Ναό Τιμίου Σταυρού Ιεράπετρας

Αρχιερατικός Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ι. Ναό Τιμίου Σταυρού Ιεράπετρας

by NewsRoom
Μαρ 20, 2023 | 16:34
0

Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως, 19 Mαρτίου 2023, στον κατάμεστο από πιστούς Ιερό Ναό...

Ο Μητροπολίτης Σύρου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αδάμαντος

Ο Μητροπολίτης Σύρου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αδάμαντος

by NewsRoom
Μαρ 20, 2023 | 16:18
0

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αδάμαντος, του επινείου της ιεράς νήσου Μήλου, τελέσθηκε χθες, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Σύρου...

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας



Σύνδεσμοι

  • Ορθοδοξία
  • Πολιτική
  • Επικαιρότητα
  • Πνευματικότητα
  • Πολιτισμός
  • Απόψεις - Άρθρα
  • Μελχισεδέκ

Ακολουθήστε μας

Ταυτότητα

Διαφήμιση

Επικοινωνία

© 2023 OrthodoxTimes.gr
digital world media

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
      • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ
      • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
      • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
  • ENGLISH VERSION


© 2022 OrthodoxTimes.gr - All rights reserved.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptReject Read More
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SAVE & ACCEPT