Στο Νιού Τζέρσεϊ ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Photo Credits : Dimitris Panagos

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 η Ελληνορθόδοξη Μητρόπολη του Νιου Τζέρσεϊ, υπό την αιγίδα του Σεβασμιώτατου Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου Αμερικής, πραγματοποίησε το Ετήσιο Northern New Jersey Region Honoree Grand Banquet στο The Venetian στο Garfield του New Jersey.

Αυτό το όμορφο βραδινό συμπόσιο συγκέντρωσε πάνω από 600 πιστούς ενορίτες από όλη την περιοχή του Βόρειου Νιου Τζέρσεϊ της ιεράς Μητρόπολης του Νιου Τζέρσεϊ για μια βραδιά αναγνώρισης και αναγνώρισης.

Κατά τη διάρκεια της δεξιώσεως, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος αναγνώρισε διάφορα άτομα από τις ενορίες για την ανιδιοτελή συνεισφορά τους και την αφοσιωμένη υπηρεσία στις αντίστοιχες κοινότητες τους. Φέτος οι τιμώμενοι της ενορίας επιλέχθηκαν από τις παρακάτω κατηγορίες: Community Honoree, Philoptochos Honoree, Senior Steward, Religious Educator Honoree, Parish Council Honoree, Essential Medical Worker Honoree και Youth Woree

Κατά τη διάρκεια των σχολίων του, ο Σεβασμιώτατος Επίσκοπος Μήδειας Απόστολος συνεχάρη όλους τους τιμώμενους της ενορίας και εξέφρασε την εκτίμησή του στα διάφορα άτομα που συνέβαλαν στο συμπόσιο συμπεριλαμβανομένου του Καγκελάριου, Β. Σεβ. Χριστόφορος Οικονόμιδης, Αρχιδιάκονος Φιλόθεος και κα Γεωργία Βλήτα.

Μετά τις παρατηρήσεις του, ο Εξοχότατος παρουσίασε μια τούρτα στον Σεβασμιώτατο προς τιμήν της τριετούς επετείου από την εκλογή του Σεβασμιώτατου ως Αρχιεπισκόπου Αμερικής. Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος, εκ μέρους του κληρικού της περιοχής, παρουσίασε τούρτα στον Πρ. Χριστόφορο με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής και της επετείου ενός έτους ως Καγκελάριος.

Στην Αρχιπαστορική του Εκτροπή, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την αγάπη και την εκτίμησή του σε όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά κυρίως στους φετινούς τιμώμενους για την υποδειγματική τους υπηρεσία στις ατομικές κοινότητες και στην Αρχιεπισκοπή.

Ο Σεβασμιώτατος ολοκλήρωσε τις παρατηρήσεις του προσφέροντας ένα δώρο ενός Εγκολπιού στη Χάρη Του με την ευκαιρία των γενεθλίων της Χάρη Του και ο Σεβασμιώτατος προσέφερε Θωρακικό Σταυρό στον πάτερ Χριστόφορο για την Ονομαστική του εορτή. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ολοκλήρωσε τη βραδιά με την παρουσίαση των πιο αναμενόμενων τιμητικών της βραδιάς, των Ονορέων Νέων/ΓΟΥΑ.

 

Photo credit : Dimitris Panagos

 

Photo credit: Dimitris Panagos
Photo credit: Dimitris Panagos