Πακέτα με τρόφιμα και αναγκαία είδη σε άστεγους από την Αρχιεπισκοπή Θυατείρων

Τον Δεκέμβριο του 2020, η Τράπεζα Τροφίμων της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας παρέδωσε εκατοντάδες πακέτα με τρόφιμα και αναγκαία είδη σε άστεγους, σχολεία, οικογένειες και άτομα που έχουν ανάγκη.

Ένα μέρος αυτών των πακέτων πήγε σε ένα συγκρότημα κατοικιών. Η Τράπεζα Τροφίμων της Αρχιεπισκοπής παρείχε επίσης στην πρωτοβουλία «Cook to Care» φρέσκα και αποξηραμένα προϊόντα για τα γεύματα που προετοιμάστηκαν για άτομα που έχουν ανάγκη αυτόν τον μήνα.

Στην ανακοίνωσή της, η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων ευχαρίστησε όλους όσοι έχουν στηρίξει μέσω δωρεών την Τράπεζα Τροφίμων της Αρχιεπισκοπής, τους κληρικούς, τους λαϊκούς, τις ενορίες και τις κοινότητες σε όλη την Αρχιεπισκοπή.

Η Αρχιεπισκοπή ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους ενεργούς εθελοντές που βοήθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα να συγκεντρώσουν τα πακέτα και να τα παραδώσουν σε αυτούς που τα είχαν ανάγκη.

Η Αρχιεπισκοπή τούς επαίνεσε για το χρόνο, την αφοσίωση και τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει για να συνδράμουν τις αδελφές και τους αδελφούς μας που έχουν ανάγκη.