Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στο Ναύπλιο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 οι εκδηλώσεις της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στο Ναύπλιο για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Ιερά Σύνοδο και ιδιαιτέρως τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για την ευλογία και την ιδιαίτερη τιμή που έκαναν στην Ιερά Μητρόπολή μας ώστε οι εορτασμοί να ξεκινήσουν από την πρώτη πρωτεύουσα τοῦ Ελληνικού κράτους

Επίσης στον Πρόεδρο της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητας Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο και στον Γραμματέα αυτής Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο Αντωνίου – Τριανταφυλλίδη

Στον Δήμο Ναυπλιέων και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Κωστούρο για την άμεση ανταπόκριση, υποστήριξη και ουσιαστική βοήθεια για τη διεξαγωγή της διαδικτυακής Εθνοσυνέλευσης των Νέων από το Κέντρο Νεότητος στο Ναύπλιο, στον εξαίρετο εκπαιδευτικό κ. Γεώργιο Τασιά για τη συμμετοχή του και την ουσιαστική παρουσία του και σε όλους τους συμμετέχοντες στην ομάδα του Μητροπολιτικού Κέντρου Ναυπλίου (Πελοπόννησος και νησιά Βορείου Αιγαίου).

Την ευθύνη και το συντονισμό των εκδηλώσεων είχε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδος Πρωτοπρ. Πέτρο Αθανασόπουλο.