Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου εγκαινίασε τα νέα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς

Την τελετή αγιασμού των εγκαινίων των νέων Γραφείων του Φαρμακευτικού Συλλόγου Νομού Κιλκίς τέλεσε ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος το απόγευμα του Σαββάτου, 30 Μαρτίου 2024.

Αποδεχόμενος την πρόσκληση του Προέδρου του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνου Κατσιάνου, παρουσία του Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Γεωργαντά, του Ευρωβουλευτού κ. Κυμπουρόπουλου, του Δημάρχου Κιλκίς κ. Κυριακίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Βεργίδη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χατζηαποστόλου, αφού αγίασα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους νέους χώρους, ο Μητροπολίτης ευχήθηκε καταλλήλως και επαίνεσε τον Πρόεδρο και τα μέλη των Φαρμακοποιών τόσο για το αποτέλεσμα των κόπων τους, όσο και για τον πολύτιμο ρόλο που επιτελούν στην κοινωνία.

Νωρίτερα, υποδέχθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς τον Ευρωβουλευτή κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο, με τον οποίο είχε εποικοδομητική συνομιλία, επισημαίνοντας την ανάγκη για ενότητα και συνεργασία για το κοινό καλό της κοινωνίας.