Άλλη μια υποδειγματική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου, αυτή τη φορά για τους μαθητές του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς και του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, που βρίσκεται πλησίον των συγκεκριμένων Σχολείων, πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ναού Αρχιμ. Επιφάνιο Θεοδωρίδη, τον Πρωτ. και Καθηγητή του 2ου Λυκείου π. Δημήτριο Παπαγεωργίου, τον Αρχιδιάκονο π. Φιλόθεο Τσαμπαζάκη και τον Διάκονο του Ναού π. Σάββα Αμοιρίδη.
Εξήγησε τα τελούμενα καθόλη τη διάρκεια του Μυστηρίου προκειμένου οι μαθητές να κατανοήσουν τους ιδιαίτερους συμβολισμούς της Θείας Λειτουργίας.
Προσευχητικώς μαζί τους, μετείχαν οι Καθηγητές τους καθώς και η Προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Λαμπρινή Φρόση, την οποία ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για την πραγμάτωση της πρωτοβουλίας αυτής.