Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Κορίνθου στα γραφεία της Μητρόπολης Κορίνθου

Αντιπροσωπία μαθητών της 5ης Τάξης του Δημοτικού Σχολείου του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Κορίνθου συνοδευόμενοι από την Εκπαιδευτικό τους κ. Βασιλική Ζαφειροπούλου, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου προκειμένου να δωρίσουν χρηματικό ποσό, που μάζεψαν από τα εργόχειρά τους, στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ι. Μητροπόλεως.

Τους μικρούς μαθητές υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος, αφού ο Μητροπολίτης Κορίνθου τελούσε την Θ. Λειτουργία στο πανηγυρίζον Ι. Ησυχαστήριο «Άγιος Χαράλαμπος» Καλαμακίου.

Ο Πρωτοσύγκελος μίλησε στα παιδιά για την αξία της φιλανθρωπίας και της ελεημοσύνης, επαίνεσε τους Διδασκάλους που παιδαγωγούν και διδάσκουν τα παιδιά με τέτοιες ωραίες πρωτοβουλίες, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεγάλο φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεως και τις δράσεις της.

Τέλος, ο Επίσκοπος κ. Αγάπιος μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Μητροπολίτου κ. Διονυσίου και προσέφερε αναμνηστικά δώρα και γλυκίσματα, ευχόμενος καλή πρόοδο στους μικρούς μαθητές.