Κριθαράκι με Δαφνόφυλλα και Κύμινο

Υλικά:

500 γρ. κριθαράκι
2 δαφνόφυλλα
Κύμινο
2 κρεμμυδάκια
3-4 σκελίδες σκόρδο
1/2 φλυτζάνι λάδι
Αλάτι

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι. “Σβήνουμε” με νερό. Γεμίζουμε τον ταβά (κατσαρόλα) μέχρι τη μέση με νερό, ρίχνουμε αλάτι, δαφνόφυλλα και κύμινο και αφήνουμε να κοχλάσει. Αφού κοχλάσει, ρίχνουμε και το κριθαράκι. Το αφήνουμε να φουσκώσει, ανακατεύουμε να “πιει” τα υγρά και είναι έτοιμο.

Πηγή: monastiriaka.gr