Η Μύκονος τίμησε τον Πολιούχο της

Στον Ιερό Αγίου Αρτεμίου, στην περιοχή “Νιοχώρι”, στη Χώρα της Μυκόνου, βρέθηκε χθες ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος όπου τέλεσε Αρχιερατικό Εσπερινό και Θεία Λειτουργία για τον Πολιούχο της Μυκόνου.

Παρέστησαν οι Βουλευτές Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κυρία Αικατ. Μονογυιού και κυρία Φιλίππου Φόρτωμα, ο Αντιπεριφερειάρχης Διαφάνειας κ. Πρίγκου, ο Δημάρχος Μυκόνου κ. Κωνστ. Κουκάς, Αντιδημάρχοι και Δημοτικοί Συμβούλοι, ο Λιμενάρχης Μυκόνου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ο Διοικητής του ΤΕ Άνδρου, Μελών των Πολιτιστικών Συλλόγων «ΜΑΝΤΩ» και «ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ», Πρόσκοποι και πλήθος πιστών.

Προ της απολύσεως, τελέσθηκε Δοξολογία επί τη εορτή της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συνεχάρη τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, και δι’ αυτού τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και τα στελέχη της, και τους ευχαρίστησε για το ιδιαίτερα σημαντικό και επίπονο ἐργο που επιτελούν στη Μύκονο και κατόπιν Τρισάγιο προ της ευρισκομένης στα προπύλαια του Ναού προτομής του αοιδίμου Μητροπολίτου Χριστουπόλεως Πέτρου (Δακτυλίδη) του Μυκονίου.

Πηγή: Μητρόπολη Σύρου