Εξιτήριο από το Νοσοκομείο έλαβε ο Οικουμενικός Πατριάρχης (upd)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17:45

Εξιτήριο έλαβε σήμερα, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο George Washington της Ουάσιγκτον όπου πέρασε μια νύχτα κατόπιν παρότρυνσης του ιατρικού προσωπικού.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμά του.

Οι εκδηλώσεις και οι συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα περιλαμβάνουν συνάντηση με τον Πρόεδρο Τζόζεφ Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο, συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Antony Blinken στο State Department και επίσκεψη στην Τουρκική Πρεσβεία μετά από πρόσκληση του Τούρκου Πρέσβη στις ΗΠΑ, Χασάν Μουράτ Μερκάν.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα εκφωνήσει ομιλία για το Μουσείο της Βίβλου μέσω τηλεδιάσκεψης. Το βράδυ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα παρευρεθεί σε δείπνο στο Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν που παραθέτει προς τιμήν του ο Πρόεδρος του πανεπιστημίου, John J. DeGioia, και ο καρδινάλιος της Ουάσινγκτον, DC, Wilton D. Gregory.

Την έξοδο του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου από το νοσοκομείο ανακοίνωσε νωρίτερα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος με σχετική ανάρτηση στο Twitter.