Εμβολιάστηκε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου, πρώτος από την Εκκλησία της Ελλάδος

Στον «Ευαγγελισμό» εμβολιάστηκε σήμερα πριν από λίγο ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, Ιερόθεος εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο όπως αναφέρει το ert.gr. Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου είναι ο πρώτος ιεράρχης που εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Υπενθυμιζεται ότι σήμερα λίγο μετά τις 14:00 ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός της Πρώτης Πολίτη της χώρας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσήλθε στον “Ευαγγελισμό”, όπου την υποδέχθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και αφού ακολουθήθηκε η διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολλο εμβολιάστηκε, ενώ θα παραμείνει σε χώρο του νοσοκομείου και το αναγκαίο χρονικό διάστημα, για λόγους ασφαλείας.

«Είναι μία σημαντική ημέρα για όλους μας, σήμερα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι» δήλωσε ο πρωθυπουργός φθάνοντας στο νοσοκομείο “Αττικόν”, όπου εμβολιάστηκε κατά της COVID-19, λίγο μετά τις 14:00.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ενώ τον συνόδευε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Στις 14:45, αμέσως μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, εμβολιάστηκε ο καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.