Διεξαγωγή Θ΄ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος

H Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο πλαίσιο των 10 Διεθνών Επιστημονικών Συνεδρίων που πραγματοποιεί για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, υπό τη μέριμνα της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 το Θ΄ Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Τα οικονομικά του αγώνος – Η επίτευξη και η αναγνώριση της Ελληνικής Ανεξαρτησίας».

Οι εργασίες του Θ’ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου θα εκκινήσουν την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 με το εναρκτήριο Μήνυμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στις 17:00.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν Εισηγήσεις 32 διακεκριμένων Ακαδημαϊκών και Επιστημονικών Διδασκάλων, φιλιστόρων Ερευνητών καθώς και εκπροσώπων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και της Αγιωνύμου Αθωνικής Πολιτείας.

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου θα είναι εφικτή στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις, όπου αυτό θα αναμεταδίδεται ζωντανά:

www.ekklisia1821.gr, Facebook: www.facebook.com/ekklisia1821, Twitter: www.twitter.com/ekklisia1821, www.youtube.com/c/ecclesiaTVgr, www.facebook.com/ecclesiatelevision.

Πηγή: Μητρόπολη Νέας Ιωνίας