Χορτόσουπα Βελουτέ

Credits: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Υλικά:
2 πατάτες
2 καρότα
1 πράσο
2-3 σέσκουλα
2 κρεμμύδια
1 ώριμη ντομάτα
Λίγο σέλινο
1 ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι
2 κουταλιές κορν φλάουρ

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε όλα τα λαχανικά, τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τα βράζουμε μέχρι να λιώσουν. Τα περνάμε από το μπλέντερ, ώστε να αποκτήσουν κρεμώδη υφή. Συνεχίζουμε το βράσιμο προσθέτοντας όσο νερό θέλουμε και τέλος, το κορν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο νερό.

Πηγή: monastiriaka.gr