Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου από τον Μητροπολίτη Κηφισίας

Τον Αγιασμό ενάρξεως λειτουργίας της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι. Μ. Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, καθώς και του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που εδρεύουν στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του ομωνύμου Δήμου τέλεσε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Ευστράτιος Σαραούδας, ο Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής, π. Χρίστος Κυριακόπουλος, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεώς μας, η Διευθύντρια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κ. Αικατερίνη Καραμπάτσου, ο Υπεύθυνος λειτουργίας της Σχολής Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής, π. Σωτήριος Αλεβιζάκης, προιστάμενος του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του ομωνύμου Δήμου, καθηγητές της Σχολής και του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, καθώς και μαθητές αυτών.

Μίλησαν οι Διευθυντές της Σχολής Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής και του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το έργο που επιτελείται και εν τέλει ο Μητροπολίτης κ. Κύριλλος επαίνεσε όλους όσους εργάζονται στους τομείς αυτούς.

Στο τέλος ο Μητροπολίτης απένειμε τα πτυχία και τα διπλώματα στους σπουδαστές που αποφοίτησαν από τη Σχολή Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής κατά το σχολικό έτος 2021-2022, ενώ επέδωσε βραβείο στους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.