Ύμνοι της Μ. Εβδομάδας με τον αξέχαστο Χριστόδουλο

Αυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με διπλή κατανυκτική προσφορά, το 3πλο cd «Σήμερον Κρεμάται» στο οποίο ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ψάλλει ύμνους και διαβάζει Ευαγγέλια της Μ. Εβδομάδας και της Ανάστασης, και το 3πλο cd «Πρωτοψάλτες» όλοι οι κορυφαίοι δάσκαλοι της ψαλτικής τέχνης σε μια συλλογή με 40σπάνιες ηχογραφήσεις.

Το «Καλάθι του φτωχού» και στις ενορίες! Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει τα Πασχαλινά δέματα αγάπης που ετοιμάζει η Εκκλησία, καθώς οι Μητροπόλεις στρώνουν το τραπέζι σε όσους έχουν ανάγκη και προσφέρουν μαγειρίτσα, ψητό αρνί, κόκκινα αβγά και τσουρέκι.

Εντυπωσιάζει το ρεπορτάζ της «Ο.Α» για τη θαυματουργική άφιξη του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα. Όλα όσα προβλέπονται κατά την Τελετή Αφής που αρχίζει στη 1 μ.μ. του Μ. Σαββάτου στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως.

Ο αρχιμανδρίτης Ραφαήλ Γρίβας, έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα μιλά για το μοναδικό γεγονός στην παγκόσμια Ιστορία που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, την ίδια ημέρα, επί πολλούς αιώνες.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Έθιμα και παραδόσεις αναβιώνουν σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας

*Το ιδιαίτερο έθιμο της «χορευτικής αγάπης»

*Μουσική στα μνήματα για τους κεκοιμημένους

*Η γνωστότερη γυναίκα υμνογράφος της μεσαιωνικής υμνογραφίας και ποίησης

Αρθρογραφούν ο. π. Ιάκωβος Κανάκης ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, κ.α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα 6 cd κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η “Ορθόδοξη Αλήθεια” εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr.