Ξανά στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Σε κεντρικό νοσοκομείο της Αττικής εισήχθη χθες ο μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν έχουν σχέση με τον κορονοϊό.

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου παρουσίασε επιδείνωση από την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα οι θεράποντες ιατροί να κρίνουν και πάλι επιβεβλημένη την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο μητροπολίτης Περιστερίου στις 8 Ιουνίου είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο “Αττικό” καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, παρουσίασε επιδείνωση και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά στο νοσοκομείο, προκειμένου να τύχει της κατάλληλης ιατρικής φροντίδας.

Συγκεκριμένα, αυτό που είχε κινητοποιήσει τους ιατρούς, ήταν το γεγονός πως μετά από αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο Σεβασμιώτατος, διαπιστώθηκε πως υπάρχουν ανησυχητικά ευρήματα στον εγκέφαλο τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Εξιτήριο έλαβε από το νοσοκομείο (σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης) στις 12 Ιουνίου.

Ωστόσο, πληροφορίες του orthodoxtimes.gr ανέφεραν πως ο Μητροπολίτης βγήκε από το νοσοκομείο πριν από λιγες ημέρες, στις 22 Ιουνίου, για να συνεχίσει τη φαρμακευτική αγωγή στη μητροπολιτική κατοικία του, καθώς οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση της υγείας του και πλέον η νοσηλεία στο νοσοκομείο δεν προσφέρει κάτι περισσότερο.