Τριήμερο πνευματικών εκδηλώσεων στην Καμπέρα

Με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας, διοργάνωσε την επίσκεψη της Ορθοδόξου Χριστιανικής Ενώσεως Νέας Νοτίου Ουαλίας στην πρωτεύουσα της Αυστραλίας για ένα τριήμερο πνευματικών εκδηλώσεων.

Την πρώτη ημέρα, Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023, στην Ελληνική Λέσχη της Καμπέρας, στις 7.00 μ.μ., η Χριστιανική Ένωση θα παρουσιάσει μια θεατρική παράσταση με τίτλο «Από το Βυζάντιο στον Αγώνα της Ανεξαρτησίας 1821». Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Το Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καμπέρα, στις 6 μ.μ., θα τελεστεί Εσπερινός κατά τον οποίο θα χοροστατήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος και θα ψάλλει η Χορωδία της Χριστιανικής Ενώσεως. ρθόδοξης Χριστιανικής Εταιρείας. Μετά τον Εσπερινό, θα ακολουθήσει πνευματική ομιλία και η Χορωδία θα ψάλει ύμνους και θα τραγουδήσει τραγούδια.

Την Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίου, ενώ το κήρυγμα θα εκφωνήσει μέλος της Χριστιανικής Ενώσεως. Η χορωδία θα ψάλει και πάλι αυτή την ημέρα, ενώ, επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς βιβλίων.