Το Προεδρικό Μέγαρο της Κυπριακής Δημοκρατίας επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων (ΦΩΤΟ)

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας συνεχίζοντας την επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο με τη συνοδεία του, κατόπιν προσκλήσεως του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου, έγινε δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Επίτροπο Προεδρίας για ανθρωπιστικά θέματα και θέματα αποδήμων κ. Φώτη Φωτίου.

Ο κ. Επίτροπος Προεδρίας μετέφερε στον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος απουσιάζει στις ΗΠΑ, με την ευκαιρία της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Άγιος Θυατείρων ευχαρίστησε για την υποδοχή και τη γόνιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για το καλό και την ευημερία της Κυπριακής παροικίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και ευρύτερα για το πολυπληθές ποίμνιο της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, μίας εκ των επαρχιών του Οικουμενικού Πατριάρχου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας και τη συνοδεία του, Επίσκοπο Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβο και τους Πρωτοπρεσβύτερους π. Θεόδωρο και π. Χριστόδουλο, συνόδευαν, εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος και ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.