Το Κολλέγιο του Αγίου Ιωάννη Πρέστον δέχεται εγγραφές για το 2021

Το ελληνορθόδοξο Κολλέγιο του Αγίου Ιωάννη, στο Πρέστον της Μελβούρνης, έχοντας ανταποκριθεί με επιτυχία στις πρωτόγνωρες συνθήκες της δύσκολης περιόδου που προηγήθηκε, προγραμματίζει την καινούργια σχολική χρονιά με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και μεθοδική δουλειά, προκειμένου να καλύψει με επάρκεια τις ανάγκες που θα προκύψουν και να προσφέρει ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον στους μαθητές και τις μαθήτριές του.

“Αγαπάμε, αριστεύουμε, επιδιώκουμε και ονειρευόμαστε με φιλότιμο”, είναι το σύνθημα με το οποίο πορεύεται και προσκαλεί νέους μαθητές να βαδίσουν μαζί του στο μονοπάτι της ζωής.

Οι εγγραφές για το 2021 έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι γονείς, για να προγραμματίσουν μία περιοδεία ή για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής, μπορούν να επικοινωνούν με το Κολλέγιο (21 Railway Place West, Preston VIC 3072) στο τηλέφωνο: 03 9480 5300 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ακόλουθη διεύθυνση: enrolments@stjohnspreston.vic.edu.au.

Οι αξίες και το όραμα του Κολλεγίου

Το Κολλέγιο του Αγίου Ιωάννη είναι μικτό Ορθόδοξο Χριστιανικό σχολείο που περιλαμβάνει όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, από το νηπιαγωγείο έως και τη Γ’ Λυκείου. Αποστολή του είναι να καλλιεργεί στους μαθητές την αγάπη για τη μάθηση, να ζουν με τις Ορθόδοξες Χριστιανικές αξίες της αγάπης, της καλοσύνης, της υπευθυνότητας και της ταπεινοφροσύνης και να γιορτάζουν τον Ελληνισμό σε ένα κοινοτικό περιβάλλον όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Όραμά του είναι η εκπαίδευση του ατόμου ως “όλον”, ακαδημαϊκά, κοινωνικά, πνευματικά και ηθικά. Οι μαθητές ολοκληρώνουν τις σπουδές τους στο σχολείο του Αγίου Ιωάννη έχοντας κατακτήσει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να πετύχουν στον τομέα επιλογής τους, για να βαδίσουν στο σωστό μονοπάτι που λέγεται “Φιλότιμο”.