Την ορκωμοσία του Δημάρχου Περιστερίου τέλεσε ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Την ορκωμοσία του επανεκλεγέντα Δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη και του νεοεκλεγέντα Δημοτικού Συμβουλίου τέλεσε την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα του θεάτρου «Πολιτών» της πόλης μας, ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος, παρουσία του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Νικολάου Χαρδαλιά, του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη Υπουργού Υγείας, των Βουλευτών κ. Δημητρίου Αβραμόπουλου και κ. Ιωάννη Λοβέρδου, Δημάρχων γειτονικών Δήμων της περιφέρειας μας καθώς και πλήθος κόσμου.

Στο τέλος της τελετής ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στο πρόσωπο του κ. Παχατουρίδη με ιδιαιτέρως τιμητικά λόγια τονίζοντας τα εξής:

«Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχηθώ σε όλους σας, στον Δήμαρχο και σ’ όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, να έχετε υγεία και δύναμη. Με πρόταγμα την αγάπη για την πόλη και τον λαό της, Εκκλησία και Δήμος να βρίσκονται πάντοτε σε μια πορεία συμπόρευσης. Άξιος».

Μαζί με την ορκωμοσία του Δημάρχου πραγματοποιήθηκε και η αυτή του νέου δημοτικού συμβουλίου όπως επίσης και των κοινοτικών συμβούλων.