Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης του Πατριαρχείου Σερβίας

© Ορθόδοξη Εκκλησία Σερβίας

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης του Πατριαρχείου Σερβίας, υπό την προεδρία του Πατριάρχη Σερβίας κ. Πορφυρίου, πραγματοποιήθηκε στις 14 Απριλίου 2022 στο Πατριαρχικό Μέγαρο στο Βελιγράδι.

Ο Διευθυντής της Βιβλιοθήκης του Πατριαρχείου Σερβίας, Ζόραν Νεντέλικοβιτς, επέδωσε την έκθεση πεπραγμένων της Βιβλιοθήκης για το περασμένο έτος, κατά την οποία ενημέρωσε αναλυτικώς για όλα τα εξειδικευμένα προγράμματα που έχουν επιτελεστεί, για το έργο και τις προσωπικές επιδόσεις των εργαζομένων, καθώς και για τις προγραμματισμένες δραστηριότητες.

Η έκθεση εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης του Πατριαρχείου Σερβίας, το οποίο εκτός από τον Πατριάρχη Σερβίας κ. Πορφύριο, απαρτίζουν τα μέλη: ο Μητροπολίτης Ντάμπρο – Βοσνίας κ. Χρυσόστομος, οι Επίσκοποι Σρέμ κ. Βασίλειος, Ζβόρνικ και Τούζλα κ. Φώτιος, Κρούσεβατς κ. Δαυίδ, όπως και ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Πρωτοσύγκελος κ. Νεκτάριος και ο Προϊστάμενος της Νομικής Υπηρεσίας του Πατριαρχικού Διοικητικού Γραφείου κ. Μίλαν Άντριτς.

Πηγή: Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας