Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη και Αρχιεπισκόπου το απόγευμα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο θα έχει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή σήμερα το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι στην Αθήνα θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, προκειμένου να συμμετάσχει στην 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς («Our Ocean Conference 2024»), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15-17 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”.

Στην διάσκεψη έχουν κληθεί όλα τα μεσογειακά κράτη και όλα θα εκπροσωπηθούν, ενώ θα υπάρχουν και υψηλές εκπροσωπήσεις και σε επίπεδο οργανισμών, όπως ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, ο επίτροπος Περιβάλλοντος, Ωκεανών και Αλιείας Βιργκίνιους Σινκέβιτσους.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι, λόγω έκτακτης τροποποίησης του προγράμματος της επίσημης επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, αναβάλλεται την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, η προγραμματισμένη επίσκεψή του στην πόλη του Περιστερίου. Θα μετατεθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.