Συναντήσεις του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Φανάρι

Συνάντηση με τον Αρχιμανδρίτη Χαράλαμπο, Nichev, Ιερατικώς Προϊστάμενο της Βουλγαρικής Κοινότητας στην Πόλη, τον οποίο συνεχάρη πατρικά με την ευκαιρία της αποκτήσεως μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Ορθόδοξη Θεολογία από το Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Plovdiv της Βουλγαρίας, είχε πρόσφατα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Επίσης, συναντήθηκε με τον πρέσβη της Σλοβενίας στην Άγκυρα Primož Šeligo, τον Πρέσβη της Βορείου Μακεδονίας στην Άγκυρα Goran Taskovski.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον Γενικό Πρόξενο του Βελγίου στην Πόλη Serge Dickschen, καθώς και τον Γενικό Πρόξενο της Ελβετίας στην Πόλη Εντιμ. Julien Thöni.

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη είχαν επίσης ο Γεώργιος Γαϊτάνης, Πρόξενος της Ελλάδος στην Πόλη, μαζί με την οικογένεια του, με την ευκαιρία της αναχωρήσεώς του κατόπιν μεταθέσεως στην Κοπεγχάγη, ο Serdar Korucu, συγγραφέας, από την Πόλη και ο Νικόλαος Εμιρζά, στέλεχος του Γραφείου του Εμπορικού Ακολούθου του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στην Πόλη.