Στο Δήλεσι Βοιωτίας θα βρεθούν αύριο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και ο Πρωθυπουργός

© Χρήστος Μπόνης / Εκκλησία της Ελλάδας

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, και ώρα 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Αρχικά θα μεταβούν στον Παιδικό Σταθμό – Νηπιαγωγείο “Ευαγγελισμός της Θεοτόκου”, αμέσως μετά θα επισκεφθούν τον Παιδικό Σταθμό “Ζωοδόχος Πηγή” και θα ολοκληρώσουν την επίσκεψή τους στο Κέντρο Γεροντολογίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Δήλεσι Βοιωτίας).

Το Σάββατο 27 Απριλίου και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος θα επισκεφθεί την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου για να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 198η Επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου.

Υπενθυμίζεται ότι η με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο. Ωστόσο, την κίνηση αυτή καλής θέλησης του Αρχιεπισκόπου στην πρόταση του πρωθυπουργού για συνάντηση και κοινή επίσκεψη στο Δήλεσι, δεν βλέπουν με καλό μάτι αρκετοί Μητροπολίτες, διότι θεωρούν ότι δίνει λάθος εικόνα και ότι η Εκκλησία θα πρέπει να είναι πιο σταθερή στις θέσεις της.