Π. Μαρινάκης: Βίαιες συμπεριφορές δεν εκφράζουν την Εκκλησία

«Αν μπορούμε να βρούμε ένα καλό στα τραγικά περιστατικά, τα περιστατικά βίας, όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, είναι ότι έπεσαν οι μάσκες και κόμματα τα οποία μπήκαν στο κοινοβούλιο, πήραν την στήριξη των πολιτών, δήθεν γιατί εξέφραζαν την πίστη μας και την θρησκεία μας, απεδείχθη ότι έκαναν στην πράξη το εντελώς αντίθετο από αυτά που πρεσβεύει η πίστη και η θρησκεία μας», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Δεν φοβόμαστε να πάμε στην εκκλησία και κανένας δεν μπορεί να φοβίσει τον οποιονδήποτε», τόνισε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Επίσης, υπογράμμισε ότι «αυτές οι συμπεριφορές δεν εκφράζουν την εκκλησία». «Συνολικά η εκκλησία δια του αρχιεπισκόπου δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, στηρίζει την κοινωνία, και κάνει αγαθοεργίες. Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα την οποία χρειάζεται να κρατήσουμε», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κλείνοντας, ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε πως αύριο, Παρασκευή 26 Απριλίου, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Δήλεσι και τον Ωρωπό, όπου, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο θα επισκεφτούν δομές της Αρχιεπισκοπής Αθηνών: παιδικούς σταθμούς και ένα κέντρο γεροντολογίας.