Στην Αθήνα ο Μητροπολίτης Σάμου – Θα χειρουργηθεί λόγω κατάγματος

samiakonvima.gr

Στην Αθήνα μεταφέρθηκε, μετά από σύντομη νοσηλεία στο Νοσοκομείου Σάμου, ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών, κ. Ευσέβιος, λόγω κατάγματος που υπέστη στο δεξί του πόδι, αποτέλεσμα ατυχήματος.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Μητρόπολη αναφέρονται τα εξής:

Ενώνουμε τις προσευχές μας υπέρ υγιείας και θείας βοηθείας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Ευσεβίου, ο οποίος χθες Κυριακή 1η Αυγούστου μετά την Θεία Λειτουργία επί τη Συνάξει των Σαμίων Αγίων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Βαθέος, υπέστη, λόγω ατυχήματος, κάταγμα έσω και έξω σφυρού στο δεξί του πόδι. Ο Σεβασμιώτατος σύμφωνα με την γνώμη των θεραπόντων ιατρών του διακομίσθηκε στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται, εν αναμονή της αυριανής χειρουργικής επεμβάσεως.

Κατά την επιθυμίαν του, παρά την αναγκαστική του απουσία θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι δύο προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, την 4η Αυγούστου στο Πυθαγόρειο και την 7η Αυγούστου στο Καρλόβασι.

Ευχαριστώντας ολοθύμως για την ποικίλως εκφραζομένη συγκινητική συμπαράσταση όλων, θερμώς παρακαλούμε για την καρδιακή συμμετοχή μας στις καθ’ ημέραν Παρακλήσεις προς την Παναγία μας ευχόμενοι την ταχεία αποκατάσταση της υγιείας του και την ως οίον τε τάχιον επιστροφή του στα ακριτικά μας Νησιά.

Σε νεα ανακοίνωση της Μητρόπολης, επισημαίνει ότι παρά την αναγκαστική του απουσία θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι δύο προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, την 4η Αυγούστου στο Πυθαγόρειο και την 7η Αυγούστου στο Καρλόβασι

Πηγή: samiakonvima.gr