Στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Πέρθης η πολιτειακή επικεφαλής του Χριστιανικού Κόμματος Αυστραλίας

Την Πέμπτη, 17 Αυγούστου, ο Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης την κ. Maryka Groenewald, επικεφαλής, στην Πολιτεία της Δυτικής Αυστραλίας, του Χριστιανικού Κόμματος Αυστραλίας.

Η κ. Groenewald έχει υπηρετήσει με αφοσίωση την κοινότητα της Δυτικής Αυστραλίας τα τελευταία 15 χρόνια και είναι κάτοχος προσόντων στην Κοινοτική Ανάπτυξη, την Πολιτική και την Ηγεσία. Σκοπός της επίσκεψής της ήταν να γνωριστεί με τον Επίσκοπο και να συζητήσουν για τους τρόπους που οι Αυστραλοί από όλα τα κοινωνικά στρώματα μπορούν να συνεργαστούν για τη συλλογική ακμή και πρόοδο της κοινωνίας.

Ο Επίσκοπος κ. Ελπίδιος μετέφερε στην κ. Maryka Groenewald τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και την ευχαρίστησε για την επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στην Πέρθη.

Μετά την προσφορά κεράσματος, που περιλάμβανε και ελληνικό καφέ, ακολούθησε ξενάγηση της κ. Groenewald στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου, που βρίσκεται δίπλα στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας. Εντός της εκκλησίας, ο Επίσκοπος έκανε μία σύντομη περιγραφή σχετικά με