Σειρά συναντήσεων είχε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκαν στα Γραφεία της Μητροπόλεως το πρωί της Τρίτης, 21 Ιουνίου 2022, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θράκης κ. Αντώνιος Φραντζής και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Κυριακή Κωνσταντινίδου, οι οποίοι συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Μητροπολίτης ευχόμενος καλή δύναμη και υγεία, επικαλέστηκε την Χάρη του Θεού στην ζωή και στα έργα τους και τους δώρισε την πρόσφατη επίκαιρη έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως, πόνημα του κ. Δημητρίου Μαυρίδη: «Από τον θρίαμβο στην καταστροφή. 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή».

Στη συνέχεια τον Μητροπολίτη επισκέφθηκε στα Γραφεία της Μητροπόλεως ο Συντονιστής Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Β. Ελλάδος, Υποστράτηγος Μάριος Αποστολίδης, και εξέφρασε τον σεβασμό του ιδίου και όλης της Υπηρεσίας στην Τοπική μας Εκκλησία και ζήτησε την ευλογία της Εκκλησίας εν’ όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Ο Μητροπολίτης καλωσορίζοντάς τον και υπογραμμίζοντας την υψηλή αποστολή των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος, ευχήθηκε καλή δύναμη στη νέα αντιπυρική περίοδο και επικαλέστηκε την Χάρη του Θεού στη ζωή και στα έργα όλων.