Σε οικογενειακή ολιγομελή μάζωξη κόπηκε η πίτα του ΚΕΣΟ

Πίτα έκοψαν το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου, στο χώρο των ΚΔΒΜ-1 Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, οι άνθρωποι του ΚΕΣΟ, στο πλαίσιο μιας λιτής, ζεστής και άκρως οικογενειακής εκδήλωσης, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας.

Την πίτα παρασκεύασε και έκοψε η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη, η οποία και έκανε ένα σύντομο απολογισμό για το 2020 και χαιρέτησε με αισιοδοξία το 2021, παρά τις ανατροπές των ρυθμών της καθημερινότητας, καθώς και της λειτουργικότητας που έχει προκαλέσει ο Covid-19.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κυρίες Πόπη Ζούλια και Λένα Παγώνη, η αναπληρώτρια ψυχολόγος κα Δώρα Τσόγκα η οποία ήταν η τυχερή, αφού σε αυτήν έπεσε το φλουρί, η υπεύθυνη προγραμμάτων του ΚΕΣΟ και διαχειρίστρια του προγράμματος ERASMUS κα Ειρήνη Ανδριώτη, ο Τεχνικός Δικτύων κ. Μιχάλης Χρήστου, οι άνθρωποι του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Νίκος Σοφιανίδης και Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης και η καθηγήτρια Ρωσικών Ελένη Πιέρρου.

Η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ δεν ξέχασε το Προεδρείο του Ιδρύματος τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες, που έλειπαν, λόγω των περιορισμών του Covid-19.

Η μικρή οικογενειακή τελετή σφραγίστηκε με ένα ποτήρι σαμπάνια και με την κατανάλωση των καρπών της Γης, όπως μήλα, μανταρίνια, καρύδια, κάστανα και τσιπς μπανάνας, που συνόδευαν το διάκοσμο του τραπεζιού της βασιλόπιτας, συμβολίζοντας την αφθονία, την χρονιά, που ανατέλλει.