Προσφορά αγάπης από το ΚΕΣΟ στην εποχή της πανδημίας

Διανομή τροφίμων και πρώτων υλών καθαρισμού και υγιεινής του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, λαμβάνει χώρα από χθες Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 και μέχρι την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid-19, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που εκδόθηκαν από τα αρμόδια Υπουργεία.

Η διανομή έλαβε χώρα στο Πιστοποιημένο στο ΕΚΚΑ, Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕΣΟ, στην οδό Αχαρνών 205, από την Κοινωνική Υπηρεσία και τους εθελοντές του ΚΕΣΟ, με πρωτεργάτη την Δ/ντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη.

Οι ωφελούμενοι, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν με SMS για την αποφυγή συνοστισμού, ήταν τριακόσιες πενήντα οικονομικά ευάλωτες οικογένειες, οι οποίες είναι καταγεγραμμένες στο ΚΕΣΟ και περιλαμβάνουν στους κόλπους τους μικρά παιδιά, ΑΜΕΑ ή η μητέρα – αρχηγός της οικογενείας είναι μακροχρόνια άνεργη ή είναι θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

Οι ωφελούμενοι έλαβαν από μια τσάντα με είδη καθαρισμού, υγρό για πλύσιμο ρούχων, μαλακτικό, καθαριστικό γενικής χρήσης, αφρόλουτρα, σαμπουάν, καθώς και μια τσάντα με καφέ, αναψυκτικά, αυγά και σοκολάτες, καραμέλες για τους μικρά παιδιά.

Η Διεύθυνση, τα στελέχη του ΚΕΣΟ και του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά την Εταιρεία Hegel AE, του Σούπερ Μάρκετ “Σκλαβενίτης”, την Τράπεζα Τροφίμων και τα πτηνοτροφεία “Βαζαίος” για την χορηγία των προϊόντων διανομής.