Πρόεδρος Biden στον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδόφορο: Είμαι ευγνώμων για την ηγεσία σας

© Photo credit: J. Mindala,

Επιστολή προς τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο απέστειλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden, με την οποία τον ευχαριστεί -μεταξύ άλλων- και για τη συμμετοχή του στον εορτασμό του Πάσχα στον Λευκό Οίκο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρεται με θερμά λόγια στον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, τονίζοντας πως «σας είμαι ευγνώμων για την ηγεσία σας, την αφοσίωση και έμπνευση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Και ο Αμερικανός πρόεδρος καταλήγει στην επιστολή του καλώντας τον Αρχιεπίσκοπο να συνεχίσει να τον μνημονεύει στις προσευχές.

O Αμερικανός Πρόεδρος αναφέρει στην επιστολή του:

«Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη σε εσάς για την παρουσία σας και την αναφορά σας στην Ημέρα της Ελληνικής Επανάστασης στον διαδικτυακό εορτασμό για το Πάσχα στον Λευκό Οίκο. Σας είμαι ευγνώμων.
Πολλοί άνθρωποι, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στον υπόλοιπο κόσμο δυσκολεύονται αυτή την περίοδο και σε τέτοιες μέρες, πρέπει να βρίσκουμε καταφύγιο στην πίστη και τις οικογένειες μας.
Σας είμαι ευγνώμων για την συνεχή σας ηγετική παρουσία, αφοσίωση και έμπνευση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Εσείς κι εγώ γνωρίζουμε την ανθεκτικότητα του Αμερικανικού λαού και την ισχυρή δύναμη της πίστης. Μετά από μια μακρά περίοδο σκοτεινού χρόνου, μπορούμε να δείξουμε και πάλι ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούμε να κάνουμε εάν το κάνουμε όλοι μαζί.
Ανυπομονώ να συνεχίσουμε το έργο μας και στο μέλλον
Ο Θεός να σας ευλογεί . Παρακαλώ κρατήστε με στις προσευχές σας.
Joe Biden