Πέθανε η Φώφη Γεννηματά – Την Τετάρτη η κηδεία της στη Μητρόπολη Αθηνών (upd)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:23

Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών για να την κρατήσουν στη ζωή.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από τις 12 Οκτωβρίου.

«Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσάθειες των θεραπόντων ιατρών. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στους οικείους της», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Η σορός της Φώφης Γεννηματά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τετάρτη (27/10) στις 10:00 το πρωί στην Μητρόπολη και στη συνέχεια, την ίδια μέρα θα τελεστεί η κηδεία.

Η εξόδιος ακολουθία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ θα λάβει χώρα στις 14:00, ενώ η ταφή θα τελεστεί στη συνέχεια στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

To tweet του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη

«Δυστυχώς πριν από λίγο απεβίωσε η Φώφη Γεννηματά μαχόμενη γενναία κατά της ασθένειας της. Τα θερμά μου Συλλυπητήρια στην οικογένεια της», έγραψε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης στο twitter ανακοινώνοντας τη θλιβερή είδηση του θανάτου της.