Πασχαλινή διανομή από το ΚΕΣΟ

Διανομή τροφίμων και πρώτων υλών καθαρισμού και υγιεινής σε 350 και πλέον οικογένειες από το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ενόψη του Πάσχα λαμβάνει χώρα από χθες Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 και μέχρι την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid-19, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που εκδόθηκαν από τα αρμόδια Υπουργεία.

Η διανομή έλαβε χώρα στο Πιστοποιημένο στο ΕΚΚΑ, Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕΣΟ, στην οδό Αχαρνών 205, από την Κοινωνική Υπηρεσία και τους εθελοντές του ΚΕΣΟ, με πρωτεργάτη την Δ/ντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη.

Παρόν στη διανομή ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γεώργιος Δημόπουλος, ο οποίος ενημερώθηκε από την Διευθύντρια του ΚΕΣΟ τόσο για τις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου όσο και του Ιδρύματος γενικότερα. Ο κ. Δημόπουλος τόνισε ότι θα είναι δίπλα στο ΚΕΣΟ και τους ανθρώπους του.

Διανομή ειδών καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, παιδικές τροφές και πάνες αλλά και τρόφιμα όπως φακές, μακαρόνια, φρέσκο ψωμί, ψωμί του τοστ, φρέσκα αυγά, σοκολάτες και ζαχαρωτά για τα παιδιά περιελάμβανε η Πασχαλινή διανομή του ΚΕΣΟ.

Ήταν μια κίνηση αρωγής προς τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, αλλά και μια κίνηση αγάπης για τις ημέρες του Πάσχα.

Η παρούσα διανομή ήρθε σε πέρας όχι μόνο με τις δυνάμεις του ΚΕΣΟ, αλλά και των πολύτιμων χορηγών Henkel – Σκλαβενίτης, Τράπεζα Τροφίμων, Καραμολέγκος Α.Ε., Ευρωκτηνονοτροφική Κορίνθου Τσαούσης, Πτηνοτροφικές επιχειρήσεις interval, Φούρνοι Αφοί Σ. Πέππα και παιδικά παιχνίδια από το ΚΕΣΟ.