Παρουσίαση βιβλίου για την Μικρασιατική Καταστροφή από την Μητρόπολη Μαρωνείας

Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, με αφορμή την συμπλήρωση εκατό (100) ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή, θα παρουσιάσει το νεοεκδοθέν βιβλίο του συγγραφέως και συνεργάτου της Μητροπόλεως Δημητρίου Α. Μαυρίδη, υπό τον τίτλον : «Από τον Θρίαμβο στην Καταστροφή. 100 Χρόνια από τη Μικρασιατική Εκστρατεία και τη Μικρασιατική Καταστροφή». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 15η Απριλίου 2022 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Τσανακλείου Μεγάρου (παλαιά Πρυτανεία).

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Αναπλ. Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ. κ. Ιωάννης Μπακιρτζής και ο Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ. κ. Γεώργιος Χ. Τσιγάρας. Εν συνεχεία τον λόγο θα λάβει ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Δημήτριος Α. Μαυρίδης και την εκδήλωση θα κλείσει ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Η Ιερά Μητρόπολη καλεί το ευσεβές πλήρωμα αυτής να συμμετάσχει στην ως άνω εκδήλωση, η οποία αποτελεί αφετηρία εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα κατά το παρόν έτος και είναι αφιερωμένες στην Μικρασιατική Καταστροφή.