“Ορθόδοξη Αλήθεια”: Ξηλώνουν το “σύστημα” Λουπασάκη

«To προσευχητάρι» και το «Μέγα Γεροντικόν»

Αυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με τα σημαντικότερα βιβλία της εκκλησίας μας σε audiobook (4 cd). «To προσευχητάρι» και το «Μέγα Γεροντικόν», πολύτιμα βοηθήματα για κάθε χριστιανό με τη μοναδική ανάγνωση του Πέτρου Γαϊτάνου.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα εστιάζει στην αποκαθήλωση του «συστήματος» Λουπασάκη, προς απομάκρυνση οδηγούνται και τα πνευματικά παιδιά του ιερέα των Αγίων Ισιδώρων. Ύστερα από το δημοσίευμα της «Ο.Α.» ότι ο Αρχιεπίσκοπος «τέλειωσε» τον π. Δημήτριο, οι οπαδοί του άρχισαν έναν αγώνα δρόμου υπέρ του κληρικού .«Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ο Θεός θα κρίνει» φέρεται ότι δηλώνει ο ίδιος.

Συγκινεί η περιπλάνηση της εφημερίδας στους τόπους της Μικρασίας που είναι γεμάτοι θύμησες. Το Μουσείο Μπενάκη τιμά τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή με ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, στις αλησμόνητες πατρίδες του Ελληνισμού, στα μέρη όπου έζησαν και μεγαλούργησαν οι πρόγονοί μας .

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Γιατί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αξιοποιεί τώρα τη Βουλιαγμένη

*Ο Έλληνας χειρουργός που τιμά τον όρκο του Ιπποκράτη στην Αφρική

*Ο Άγιος που προστατεύει τους φυλακισμένους εδώ και 40 χρόνια!

*Π. Διαθήκη: Ανακαλύπτοντας τα κρυμμένα νοήματα ενός αδικημένου βιβλίου

Αρθρογραφούν ο π. Ιάκωβος Κανάκης , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο Κωνσταντίνος Γανωτής κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το 4 cds κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr.