“Ορθόδοξη Αλήθεια”: ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ την Εκκλησία ο Λουπασάκης

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με τα αυθεντικά θρησκευτικά σχολικά βιβλία του 20ου αι., «Η ιερή ιστορία της Παλαιάς Διαθήκης» του 1925 και του του 1903 για να επιλέξετε.

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα αναφέρεται στη δριμεία επίθεση που εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Λαρίσης στον ιερέα των Αγ. Ισιδώρων. Ο Μητροπολίτης που συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία και συνέθεσε το βαρύτατο κατηγορητήριο για τον «θαυματοποιό» παπα-Δημήτρη μιλά για όλα όσα συμβαίνουν στον Λυκαβηττό.
«Ξεφτιλίζει την Εκκλησία ο Λουπασάκης» αναφέρει σε συνέντευξή του.

Ο πατήρ Νεκτάριος Κοβιλιάτης, ιερομόναχος με προσωπική εμπειρία του διωγμού στην παιδική του ηλικία, περιγράφει στην «Ο.Α.» πώς θησαυροί των προσφύγων έφτασαν από τις αλύτρωτες πατρίδες στο Ιερό Κάθισμα Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Συγκινεί το ταξίδι των κειμηλίων που παρέδωσαν στα χέρια των μοναχών οι Μικρασιάτες.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Ο εικονογράφος και εικαστικός Γ. Κόρδης μιλά για την προσφυγιά και τους ανέστιους όλων των εποχών.

*Ενορία στη Δάφνη, πόλος έλξης για δεκάδες νέους!

*Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού άνοιξε σε ενορία στη Θεσσαλονίκη

Η Ηγουμένη Κυρά της Χίου Αγία Ματρώνα και το χάρισμα της θαυματουργία που έλαβε εν ζωή και μετά την κοίμησή της.

Αρθρογραφούν οπ. Ιάκωβος Κανάκης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο Κωνσταντίνος Γανωτής, ο Ηρακλής Ρεράκης, κ.α .

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr