“Ορθόδοξη Αλήθεια”: Το Ορθόδοξο Ημερολόγιο του 2022

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με το Ορθόδοξο Ημερολόγιο 2022, μια πολυτελής σκληρόδετη έκδοση με πλήρες εορτολόγιο, αργίες, νηστείες και το νόημά τους.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει την χειροτονία του καταξιωμένου επιστήμονα Δημήτρη Λινού συζύγου της γνωστής επιδημιολόγου Αθηνάς Λινού.

Από δω και στο εξής ο πολύτεκνος ομότιμος καθηγητής ιατρικής θα είναι και γιατρός ψυχών καθώς ενδύθηκε του ιερατικού σχήματος σε μια λιτή τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την χειροτονία τέλεσε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος .

Συγκινεί η συνέντευξη στην «Ο.Α» του π. Ερμολάου Ιατρού ο οποίος διακονεί 15 χρόνια στην Αφρική μαζί με την οικογένειά του. Ο π. Ερμόλαος από τη μακρινή Μονρόβια της Λιβερίας μιλά για το δύσκολο έργο της ιεραποστολής, τις πληγές του πολέμου και τη φτώχεια, αλλά και τις συγκινητικές στιγμές που ανοίγουν δρόμο στην ελπίδα.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*«Έφυγε» ο καλόγερος του λαού γέροντας Αθανάσιος Χατζής

*Ο Μπομπ Ρος της Σκιάθου ζωγραφίζει φορώντας ράσο

*Ο κορυφαίος σύγχρονος υμνογράφος της Εκκλησίας, μοναχός Γεράσιμος Μικραγιαννανίτης

*Θεσσαλία, εκεί όπου ρίζωσε ο σπόρος για την εθνική αφύπνιση

Αρθρογραφούν ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο π. Δημήτριος Βασιλειάδης κ.α .

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το Ορθόδοξο Ημερολόγιο του 2022 κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr