“Ορθόδοξη Αλήθεια”: : Το άδοξο τέλος των αγωνιστών του ’21

Αυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” τιμά τη μεγάλη επέτειο της Επανάστασης με την ειδική επετειακή έκδοση: “Το άδοξο τέλος των αγωνιστών του ’21”. Οι αληθινές ιστορίες των ηρώων της Επανάστασης που ξεχάστηκαν από τις ξενόδουλες κυβερνήσεις και τους αγνώμονες πολιτικούς , για πρώτη φορά με την “Ο.Α.”

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα δημοσιεύει τις απίστευτες εισηγήσεις για το Πάσχα του διδύμου Γεραπετρίτη-Σκέρτσου. Όλες οι πληροφορίες για τις προτάσεις τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη και μεταξύ αυτών το να γιορτάσουμε την Ανάσταση την Κυριακή το πρωί «για να μην ξενυχτήσουμε και σπάσουμε τα μέτρα!».

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει ελπίδα όλα να τελεστούν κανονικά με τήρηση των μέτρων, μετά από τη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον πρωθυπουργό.

Συγκινεί το αφιέρωμα της “Ο.Α” στον ποιμενάρχη της Κατοχής που έκανε τα πάντα για τον λαό. Ο Αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός, κατά κόσμον Δημήτριος Παπανδρέου, αντιστάθηκε με σθένος στους κατακτητές και βοήθησε με κάθε μέσο το ποίμνιό του. Διετέλεσε πρωθυπουργός και αντιβασιλέας, και αναδείχθηκε σε κορυφαία εκκλησιαστική και πολιτική προσωπικότητα.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Κρητικά έθιμα του Λαζάρου και των Βαΐων

*Ανοσιούργημα σε περιοδικό της Ιεράς Συνόδου! Κείμενο αρχιμανδρίτη αποδομεί τον Αγ. Γρηγόριο τον Παλαμά.

*Αποκαθίσταται το ιερό καύχημα των Τρικάλων.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγούλης, ο Ηρακλής Ρεράκης, η Κέλλυ Μπουρδάρα κ.α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr.