Ορθόδοξη Αλήθεια: Συγκλονιστική εξομολόγηση του Αρη Σερβετάλη

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” ανοίγει τη χριστιανική βιβλιοθήκη και προσφέρει τρία βιβλία μαζί για να επιλέξετε.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα αποκαλύπτει τη συγκλονιστική συνέντευξη – εξομολόγηση του καταξιωμένου ηθοποιού Αρη Σερβετάλη για τον Αγιο Νεκτάριο τον οποίο υποδύεται στην ταινία ο «Ανθρωπος του Θεού».
Μιλά για τις σύγχρονες αγωνίες και τα «πνευματικά μας όπλα», κι εξηγεί γιατί ο άνθρωπος είναι κατασκευασμένος για ανώτερα πράγματα. «Ο Θεός φανερώνεται και σου δίνει κουράγιο όταν εκμηδενίζεται το «εγώ» σου» αναφέρει ενώ επισημαίνει : «Οταν τα χάνεις όλα, δεν έχεις από κάπου να ακουμπήσεις, έρχεσαι επιτέλους σε επαφή με τον Δημιουργό Σου»

Συγκινεί η αποκαλυπτική συνέντευξη στην «Ο.Α» του ακάματου εργάτη του Ευαγγελίου Μητροπολίτη Ουγκάντας Ιωνά , λίγο προτού «φύγει». Όσα είπε ο μακαριστός Ιεράρχης, που εκοιμήθη πρόσφατα και μόχθησε επί 29 χρόνια συνεχίζοντας το έργο των πρώτων ιεραποστόλων. Ο συνεχής αγώνας των παππούδων του, οι σπουδές στην Ελλάδα και η καθοριστική γνωριμία με τον Αλβανίας κ. Αναστάσιο

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Μεγάλες ανατροπές αναμένονται στις εκλογές των 5 Μητροπολιτών

* Υπό διάλυση οι ενορίες λόγω πανδημίας

*Παγκόσμια διάκριση για το Μουσείο Βυζαντινής Τέχνης της Μακρινίτσας

*Η ζωή των λινοβάμβακων- κρυπτοχριστιανών της Κύπρου ανάμεσα σε δύο θρησκείες, την περίοδο της Τουρκοκρατίας

Αρθρογραφούν ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο Ηρακλής Ρεράκης κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα 3 βιβλία κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr