“Ορθόδοξη Αλήθεια”: «Σφαγή» για το θρόνο της Κρήτης

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με το βιβλίο: «Προφητείες γερόντων της Ορθοδοξίας» ή «Οι μυστικοί αγώνες του Αγίου Παϊσίου» για να επιλέξετε.

Καζάνι που βράζει η Κρήτη. Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα δημοσιεύει όλο το παρασκήνιο για τις ζυμώσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει για την απομάκρυνση του Αρχιεπισκόπου Ειρηναίου. Οι κρυφές συζητήσεις, οι συμμαχίες και οι μυστικές ομάδες στο Φανάρι, που προωθούν τους εκλεκτούς τους. Τα σενάρια παρέμβασης Ιερωνύμου και η πρότασή του σε υποψήφιο «να κινήσει τις διαδικασίες αντικατάστασης με τη χρήση επιτροπής υγείας».

Εκτενές ρεπορτάζ της «Ο.Α» για τις χειροτονίες των νέων μητροπολιτών Κιλκισίου, Περιστερίου και Θήρας οι οποίοι δήλωσαν υπακοή στις Συνοδικές αποφάσεις. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι και στις τρεις χειροτονίες ο Αρχιεπίσκοπος δεν μίλησε «από στήθους», αλλά είχε γραπτό κείμενο. Μάλιστα, κάλεσε όποιον δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις της Συνόδου να πάει στο σπίτι του.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Ο ιεροκήρυκας λοχαγός που μαρτύρησε 32 ετών στη γερμανική Κατοχή

*Ο καθηγητής Θεολογίας Δημήτρης Φωτόπουλος μιλά για τα μεγάλα προβλήματα στην Παιδεία και τη λεξιπενία των μαθητών

*«Ενα αδιάντροπο ψέμα ο ισχυρισμός περί “αυτοκτονίας”
του Κ. Κατσίφα» δηλώνει ο Μητροπολίτης Κονίτσης Ανδρέας

*Δεν δίνουν ιθαγένεια στην απόγονο του Μάρκου Μπότσαρη!

Αρθρογραφούν ο π. Ιάκωβος Κανάκης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο Ηρακλής Ρεράκης κ.α
Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr