“Ορθόδοξη Αλήθεια”: Όλοι οι υποψήφιοι για το τερέν της Ιεραρχίας

Αυτήν την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” υποδέχεται τη Σαρακοστή με την κατανυκτική ακολουθία των Χαιρετισμών. 2 cd με τις βασικές διδασκαλίες μας όπως ψάλλονται στους Ιερούς Ναούς από τον Πέτρο Γαϊτάνο. Μαζί τα βιβλία “Μέγα Πατερικό Προσευχητάρι” και “Μυρίπνοα Άνθη” για να επιλέξετε.

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα αποκαλύπτει όλα τα ονόματα των υποψηφίων που «ζεσταίνονται» για το τερέν της Ιεραρχίας. Οι 23 εν αναμονή για Μητροπολίτες και ο εν είδει προπονητή ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος είναι έτοιμος να επιλέξει τακτικούς και αναπληρωματικούς παίκτες. Τα φαβορί, οι υποψήφιοι για την… Α’ Εθνική και εκείνοι που ελπίζουν και περιμένουν στον πάγκο.

Συγκινεί το αφιέρωμα της “Ο.Α” στις ατρόμητες γυναίκες που σήκωσαν το λάβαρο
της επανάστασης του ’21. Οι θρυλικές φυσιογνωμίες που έδρασαν με απαράμιλλο θάρρος και πρωταγωνίστησαν στον αγώνα για την απελευθέρωση του Γένους, τιμώντας τις αξίες του ελληνισμού.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*«Εφυγε» ο οικουμενικός δάσκαλος και κορυφαίος αντισυστημικός Ιεράρχης Αθ. Γιέφτιτς

*Το οδοιπορικό του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου στις πληγείσες από τον καταστροφικό σεισμό περιοχές και η λειτουργία σε σκηνή που τέλεσε ο Ελασσώνος Χαρίτων

*Οι φονικές επιδημίες και η «καραντίνα» του 1821!

*Βεβήλωσαν ναό υποστηρικτές του Κουφοντίνα

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγούλης, ο Ηρακλής Ρεράκης κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα δύο cd και το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr.