“Ορθόδοξη Αλήθεια”: Οι ήρωες του 2023

Αυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με το βιβλίο:

«Νεομάρτυρες κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας», ένα συγκλονιστικό βιβλίο για τους Αγίους που δεν λύγισαν μπροστά στο βάρβαρο κατακτητή και έδωσαν το αίμα τους για την πίστη και την πατρίδα.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει 11 σύγχρονους ήρωες του 2023 που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα. Διασώστες και εθελοντές που βοήθησαν στην τραγωδία στα Τέμπη, νοσηλευτές που χειροκροτήσαμε στην πανδημία, ιεραπόστολοι που διακονούν στα πέρατα της Γης, πολύτεκνες μητέρες που μοχθούν χωρίς παράπονο, εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας, και όχι μόνο, είναι εκείνοι που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Η «Ο.Α» αποχαιρετά τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής Ηλία Ρεδιάδη Τούμπα, ο οποίος εκοιμήθη σε ηλικία 56 ετών μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Το ύστατο «χαίρε» σε έναν σπουδαίο ψάλτη, μεγάλο δάσκαλο και καλό άνθρωπο που βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη. Προικισμένος με ένα εξαίρετο μουσικό τάλαντο ήταν από το 2011 ο πρωτοψάλτης και χοράρχης του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Έρχεται τον Μάιο η θαυματουργή εικόνα «Άξιον Εστί»

*«Έφυγε» σιωπηλά, της Σταυροπροσκυνήσεως, ο Κων/νος Γανωτής

*Ο εθνομάρτυρας Κυβερνήτης που άνοιξε την πόρτα της Ελληνικής Επανάστασης

*Νοσταλγία για τα παιχνίδια που σημάδεψαν τα χρόνια της αθωότητας

Αρθρογραφούν ο π. Ιάκωβος Κανάκης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο Ηρακλής Ρεράκης, ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς κ.α .

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα 4 cd κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η “Ορθόδοξη Αλήθεια” εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr