“Ορθόδοξη Αλήθεια”: Κρίσιμες ώρες για την Ορθοδοξία

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” θέλοντας να τιμήσει την επέτειο της Παλιγγενεσίας κυκλοφορεί με το τρίτομο έργο: «Τα πρόσωπα του 1821», μια μοναδική έκδοση με εκατοντάδες ονόματα και βιογραφικά από γνωστές και άγνωστες μορφές του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα αναφέρεται στις κρίσιμες ώρες για την Ορθοδοξία η οποία έχει δεχθεί βαρύ πλήγμα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία καθώς απ’ ότι φαίνεται χάθηκε κάθε δυνατότητα συνεννόησης.
Στις καλένδες η σύναξη των πρεσβυγενών
Πατριαρχείων καθώς δόθηκε «άκυρο» από το Φανάρι στο σενάριο μιας μίνι συνόδου πριν από το Πάσχα, στην οποία θα συμμετείχαν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και οι Πατριάρχες Ιεροσολύμων, Αντιοχείας και Αλεξανδρείας.

Εντυπωσιάζει το αφιέρωμα της «Ο.Α» στις γυναίκες που έδωσαν τα πάντα για να στηρίξουν τη Φιλική Εταιρεία. Υποδείγματα αφοσίωσης και γενναιότητας, διέθεσαν όλη την περιουσία τους για τις ανάγκες του Αγώνα και πέθαιναν πάμπτωχες.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Δέκα ιστορικά αντικείμενα ηρώων του 1821 που άντεξαν στον χρόνο

*Ο Επίσκοπος Νικοπόλεως π. Θεμιστοκλής Αδαμόπουλος,
μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία

*H Σταυρούλα Σταμάτη, συγγραφέας, σκηνοθέτρια και
επιμελήτρια εκδόσεων, μοιράζεται αναμνήσεις από
τη ρωμαίικη κοινότητα των Ταταύλων

*Το φιλελληνικό κίνημα έφτασε μέχρι την Ινδία!

Αρθρογραφούν ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης ο Κωνσταντίνος Γανωτής, ο Ηρακλής Ρεράκης κ.α
Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τους 3 τόμους κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr