“Ορθόδοξη Αλήθεια”: Η Βουλή μας οδηγεί στην καταστροφή

Αυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με ένα χριστιανικό ντοκουμέντο, τον β΄τόμο “Κυριακή”, κηρύγματα και η ερμηνεία των ιερών ευαγγελικών κειμένων για όλες τις Κυριακές του χρόνου.

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα δημοσιεύει την σπάνια συνέντευξη του Αγιορείτη γέροντα Γαβριήλ, ενός από τους πιο σπουδαίους γέροντες της εποχής μας, ο οποίος αναφέρεται στα δεινά της χώρας μας: «Η βουλή μάς οδηγεί στην καταστροφή» αναφέρει και υπογραμμίζει: «Νομιμοποίησε τις πορνείες, τις εκτρώσεις, την ελεύθερη συμβίωση, την καύση των νεκρών, πέταξε τον σταυρό από τη σημαία, βγάζει τα θρησκευτικά από τα σχολεία, διδάσκει το σεξ στα μικρά παιδιά. Θα χαθούμε σαν φελλοί. Για να λυτρωθούμε χρειάζεται μετάνοια!»

Συγκινεί η αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στην “Ο.Α” μουσουλμάνος που
γνώρισε τον Χριστό και έγινε Χριστιανός.

Ο Σύρος Αγγελος Τ., μιλά για την προσωπική του αναζήτηση ανάμεσα στον Θεό του τρόμου και της τιμωρίας και τον Θεό του ελέους και το τζιχάντ.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Η «Παναγία Επιβλέπουσα» επέστρεψε στον τόπο της

*Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Κιλκισίου Εμμανουήλ

*Οι εκλογές ιεραρχών τον Οκτώβριο

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Ιάκωβος Κανάκης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Ν. Σκιαδαρέσης, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγούλης, η Κέλλυ Μπουρδάρα κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr.