“Ορθόδοξη Αλήθεια”: «Η Θεομήτωρ» του Αγίου Νικολάου Καβάσιλα

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” υμνεί την Υπεραγία Θεοτόκο και κυκλοφορεί με το θεόπνευστο βιβλίο: «Η Θεομήτωρ», μια πολύτιμη έκδοση δια χειρός του κορυφαίου θεολόγου Αγίου Νικολάου Καβάσιλα

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει τη ζωή του αφανή ιερέα παπα-Νικόλα Χατζή και καταγράφει το πλήθος των θαυμάτων του.
Ανέστησε ακόμα και νεκρό! Η εξομολόγηση του συγγραφέα γιατρού που γνώρισε τον χαρισματικό κληρικό, ο οποίος χειροτονήθηκε στα 50 του! Οι ιάσεις με το μύρο που μάζευε από την κάρα του Αγ. Νεκταρίου και οι μαρτυρίες πιστών. Η γιατρειά μιας γυναίκας με καρκίνο κι ο αγιασμός στο ψαροκάικο. «Έχετε έναν Άγιο δίπλα σας!» έλεγε ο Όσιος Παΐσιος.

Εντυπωσιάζει το ρεπορτάζ για τον 27χρονο Δημήτρης Κυρσανίδη, που αναδείχθηκε ο πρώτος παγκόσμιος πρωταθλητής στο παρκούρ, στο Τόκιο. Μιλά στην «Ο.Α» για τη δύναμη της πίστης που τον κάνει νικητή παρά τις αντίξοες συνθήκες. Τι λέει για το Αγ. Όρος και το ταξίδι ζωής στους Αγίους Τόπους. «Αφιερώνω το χρυσό στο Θεό» αναφέρει

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Πως θα βγάλουν σύνταξη οι εφημέριοι του δημοσίου. Όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και τα δέκα απαραίτητα δικαιολογητικά.

*Ελάχιστοι πιστοί στις ενθρονίσεις των τριών Αρχιερέων!

*Ζυμώσεις και παρασκηνιακές πιέσεις εν όψει των αρχιεπισκοπικών εκλογών στην Κύπρο στις 18 Δεκεμβρίου

*Ο «μαΐστορας» αγιογράφος Θεοφάνης και οι αριστουργηματικές τοιχογραφίες του

Αρθρογραφούν ο π. Ιάκωβος Κανάκης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο Ηρακλής Ρεράκης, κ.α. Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr.