“Ορθόδοξη Αλήθεια”: «Η Θεία Σκέπη του Γένους» για πρώτη φορά

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί για πρώτη φορά με το βιβλίο: «Η Θεία Σκέπη του Γένους», η Παναγία ως προστάτης και βοηθός στη διαδρομή της ιστορίας.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα αναφέρεται στα τα παζάρια για την κάλυψη των κενών των κληρικών, που δίνουν και παίρνουν. Γκρίνια για τη «μοιρασιά» των θέσεων, ενώ τα «Ιερά μαγειρέματα» Ιεραρχών και Ιεράς Συνόδου, με τον Επίσκοπο Ωρεών σε ρόλο «πυροσβέστη» καλά κρατούν. Οι πραγματικές ανάγκες στις ακριτικές περιοχές και οι ελλείψεις που παρατηρούνται κυρίως σε αστικές και λιγότερο σε νησιωτικές Μητροπόλεις.

Συγκινεί το ρεπορτάζ της «Ο.Α» για τον χρυσό παραολυμπιονίκη Χαράλαμπο Ταϊγανίδη ο οποίος θα κολυμπήσει μέχρι τον Πανορμίτη της Σύμης για να εκπληρώσει ένα τάμα! «Μόλις πατήσω στη στεριά, θα κατευθυνθώ στο μοναστήρι, θα προσκυνήσω την εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και θα του αφήσω το χρυσό μου μετάλλιο» λέει .

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Με δάκρυα συγκίνησης η χειροτονία τού Δράμας

*Νέα παιδιά οι 6 στους 10 ψάλτες στα αναλόγια των ναών της Κατερίνης

*Η πρώτη πολεμική ανταποκρίτρια στη Μικρασία

*Η ζωή, το έργο και η ηρωική πορεία του αφανή ιερομάρτυρα Μητροπολίτη Κυδωνιών Γρηγορίου

Αρθρογραφούν ο π. Ιάκωβος Κανάκης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο Ηρακλής Ρεράκης, ο Κωνσταντίνος Γανωτής κ.α
Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr